onsdag 9 januari 2008

Vår tomtenisse


Vår tomtenisse eller är det Toker?





Veckan innan jul brottades vi med den fruktade vinterkräksjukan men blev friska lagom till jul. Vi fixade julklappsinköpen dagen innan julafton (jag och Isak var till och med nere på stan på julafton och köpte de två sista klapparna) Vi åkte till farmor & farfar två dagar före jul och hjälpte till med att klä granen och lite annat pyssel. Mys och pys i två dagar tills bacillerna slog till mot vårt värdpar. Stackars farmor & farfar som blev sjuka på julaftons kväll.
På juldagen drog vi vidare till Norrköping och firande hos mormor & Bernt tillsammans med min bror och hans familj. Sedvanligt överdådigt julbord som motionerades bort (av vissa) med bordtennisturnering i källaren och julklappsöppning.

Följande fem dagar tillbringades i Norrköping med omnejd med en rad besök hos släkt och vänner. Vi hade så himla trevligt hela tiden! Fika hos kusin Camilla med familj i Söderköping där Sickan fick tillfälle att rusa av sig prinskorvar och köttbullar i yster lek med Remus, medan vi fyllde på med sju sorters kakor. Isak beundrades av hela familjen inklusive min moster och morbror som också var där.

1 kommentar:

Anonym sa...

Alltid lika söt och glad, både som tomte och snarare Glader än Toker.
Det var så roligt att ha er alla här men dagarna rusar iväg, då är det roligt med kort som återupplivar minnet.
Mormor