måndag 22 oktober 2007

Besök hos Axel & Ulrica


I torsdags den 18 oktober trotsade vi allas snoriga förkylningar och åkte och hälsade på Axel och hans mamma Ulrica. Isak föddes tio dagar före Axel, men Axel både kryper och sitter medan Isak krålar sig framåt.

De båda gossarna hade dock roligt med varandra medan mammorna fikade och lunchade.(Framför allt hade Isak urkul med Axels alla roliga leksaker, ett fullkomligt Eldorado för en kille som mest har mesiga mjukdjur hemma!)
Stort tack för fantastiskt god lunch Ulrica!

2 kommentarer:

Ulrica sa...

Vilken fin bild på våra gossar. Här ser Axel inte fullt så förskräckt ut som på min bild. Isak han vet verkligen hur man charmar kameran. Tack för att ni trotsade era förkylningar och kom på besök. Det var mycket trevligt. Kanske vi kan få till en till träff senare i november eller december när Micke går på kurs.

Anonym sa...

Det är väl inte så konstigt att Isak inte lägger ner så mycket energi på att krypa eller sitta bland sina mesiga kramdjur, nej det är nog dags för tyngre artilleri för att få gossen att lägga på ett extra kol å andra sidan är det väl ingen brådska - han hinner nog, han kollar nog bara in läget t v
tror mormor