måndag 15 oktober 2007

Köksskåpssafari & andra aktiviteter





Isak är överallt! Kvick som en vessla lyckas han hitta på massa hyss (i skrivande stund har han hittat fjärrkontrollen och Svd:s kulturdel) Häromdagen kom han på att det kunde vara intressant att kolla vad som finns i köksskåpet (och just nu är tv:n på högsta volym och kulturdelen i småbitar...) Skåpet visade sig vara en guldgruva för en drygt åtta månader gammal kille med kli i fingrarna: fullt med roliga plastburkar, lock, silar och formar av olika slag.






Han tycker också det är roligt när pappa leker båt med honom i den blå plastbacken. Den fick även tjänstgöra som badbalja igårkväll. Världen bara ligger där framför honom och bara väntar på att bli känd på, klämd på och tuggad på!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag han ser verkligen ut att ha kul, och roligare blir det nog för varje dag när han vet att det finns grejer att upptäcka.
Sakletarens mormor

Anonym sa...

Oj vad han har växt! Otroligt söt är han också! Får komma och se på honom i verkligheten någon dag! Vi åker till Tyskland på fredag, men sen ska jag inte resa på ett tag! Kanske ska ta en schnauzerträff i Eriksbergshagen någon kväll!

Katarina sa...

Toppen Maria! Tänkte faktiskt föreslå detsamma. Sickan längtar efter att busa runt med Tessla, det var så länges sen sist.

Anonym sa...

Gud så söt han har blivit, och stor! han ser ut som ett litet busfrö =) kram lillasyster

Katarina sa...

Ja, visst är han söööt! Snäll & rar för det mesta men också som du säger Erika, ett litet busfrö!
Kram till er alla som tittar in och skriver i gästboken!