lördag 24 november 2007

Hos farmor & farfar




Nu blir det lite uppbruten kronologi.. Förra helgen var vi på besök i Eskilstuna hos farmor och farfar. Sickan skulle ut till uppfödaren på trimning och vi passade på att bli lite ompysslade av farmor och farfar.
Isak var på upptäcksfärd och hittade allt möjligt roligt. Korgen i köket där det ligger returglas var rolig att undersöka. Men allra roligast var en gammal leklastbil som pappa Ola haft som barn. Isak tyckte som synes att den var toppenkul att sitta på!

Eftersom Isak tycks utöva en viss dragningskraft så fick vi oväntat besök både en och två gånger. Först kom mormor och Bernt förbi och drack en kopp kaffe för att de ville träffa lillkillen en stund. När de hade åkt så dröjde det bara en kvart tills det ringde på dörren igen. Då kom Anders och Signe förbi på väg hem från stan för att hälsa på Isak och oss. Väldigt roligt! Isak var på gott humör och skrattade upp sig hela tiden.

Vi umgicks med farmor & farfar lördag och söndag och bjöds på god mat och dryck och hade väldigt trevligt! Den enda som inte hade så roligt var väl Sickan som blev fin efter att ha fått lida lite pin.

1 kommentar:

Anonym sa...

Klart man måste passa på när Isak är i sta´n. Trevligt med en pratstund med övriga också. Gott kaffe med pepprigt tillbehör var inte heller illa.
hälsar mormor och Bernt som var på väg att hämta en traktor på Odal.